Bobar Cristina

Suplimentele cu care Cristina a slabit 14,7 kg in 90 de zile.

Suplimentele si rolul lor in evolutia lui Cristina

Incepand sa folosesc aceste produse, desi, eu niciodata nu consumasem fiindca nu credeam in ”pastile si prafuri” cum numesc unele persoane. Ei bine, uite ca am incercat si wooow.

Vreau sa incep cu ISO WHEY, proteina care m-a facut sa reusesc sa fac mai mult de o flotare, da, o sa radeti, dar eu nu aveam forta sa fac mai mult. ISO WHEY chiar are un gust delicios, ciocolata sau ciocolata si menta si il consumam dupa antrenamentul cu greutati, cu lapte de cocos sau apa.

Al doilea supliment alimentar de care sunt super multumita, este BODY FLEX. Si de ce spun asta? Fiindca acest produs, dupa nici doua saptamani, m-a facut sa nu mai evit scarile, sau sa le urc cu mainile in urechi. Aveam o problema la genunchiul stang, in urma unui accident si genunchiul meu ”scartaia” de auzea si persoana de langa mine si ma durea. Am luat doua pastile dimineata, in timpul micului dejun, si doua seara, inainte de culcare, il luam impreuna cu GO 4 FLEX care, de asemenea, a contribuit la acest efect pozitiv. Deci BODY FLEX si GO 4 FLEX sunt suplimentele care m-au ajutat sa scap de durerea articulatiilor si m-au ajutat la regenerarea lor.

VIT X4 este complexul de vitamine care imi sunt necesare pentru o functionare normala a vaselor de sange si a sistemului osos. Datorita acestui supliment, nu mai sunt obosita si extenuata, mai ales dupa un antrenament solicitant. E super!

CARNIMAX 2000 – nu vreau sa ma laud, dar sunt foarte multumita de mine, deoarece, daca inainte alergam 300m si ma opream, fiindca deja oboseam…acum rezist sa alerg 1 km. De ce? Fiindca acum iau un SHOT de CARNIMAX 2000. Cum transpir si cata energie am, iar de fiecare data reusesc sa fac mai multe exercitii decat ziua precedenta.

LIPOX – chiar daca l-am lasat la urma, este unul dintre suplimentele mele preferate. Pai nu m-a ajutat el sa elimin depozitele de grasime? Ba da. Imi controleaza senzatia de foame si, fara sa exagerez, am inceput sa simt efectele din prima saptamana: stare de bine si energie, conditie fizica imbunatatita. Iau 2 tablete dimineata, inaintea micului dejun si inca una, nu mai tarziu de ora 17.

Sunt foarte multumita, si pot sa zic ca in capul meu s-a spart mitul ”eh prafuri si pastile”. Am sa folosesc in continuare aceste produse, indiferent de opinia altora, fiindca am incercat, si stiu ce e bun pentru organismul meu.

Suplimente administrate

Iso Whey Gold Edition

Contine izolat, concentrat si hidrolizat cu o proportie de 82% proteine si aminoacizi

Lipox femei

Formula termogenica naturala ce contribuie la reducerea stratului de grasime si eliberarea energiei

Body Flex

Contine colagen si acid hialuronic pentru ingrijirea articulatiilor

Go-4-Flex

Contine o combinatie unica de substante active cu rol in protectia, nutritia si regenerarea articulatiilor