Paul Florean


Nume: Florean Paul , Localitatea: Gherla, Data nașterii: 27.09.1975

Am participat la competiții naționale și internaționale unde am obținut următoarele rezultate:

5 TITLURI DE CAMPION NATIONAL
2 LOCURI III LA CAMPIONATELE EUROPENE ( SPANIA SI CROATIA) ,
LOC 2 LA CAMPIONATUL MONDIAL IN POLONIA.
MAESTRU AL SPORTULUI ,
ORDINUL SPORTIV CLASA 3.

Din anul 2010 sunt proprietarul unui centru sportiv în Municipiul Gherla unde se desfășoară următoarele activități : Fitness, Kickbox, Mma, Arte martiale copii, Tae bo, Zumba, Functional Training. Colaborator și Antrenor FitChallenge Pro Nutrition și Arbitru internațional Kickbox.

Interviu Paul

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Kick-boxul pe care il practic de 27 de ani.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Dupa ce mi-am terminat studiile la Facultatea de Sport am inceput sa predau in diferite sali de fitness din Cluj, Gherla si Dej iar apoi am inceput specializarea la Scoala de Antrenori din cadrul Agentiei Nationale Pentru Sport din dorinta de a lucra cu oameni de diferite varste, cu diferite probleme si diferite finalitati. Specializariile mele sunt: Profesor de Sport Fitness-Culturism, Antrenor Kickbox, Instructor Tae bo, cu diplome si licente aferente.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Faptul ca am lucrat pana acum cu diverse persoane din diverse sporturi si diferite varste ma face sa cred ca am un avantaj.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Primul meu client a fost o fata de 104 kg sedentara pe care am reusit sa o fac sa inteleaga ca sportul si alimentatia corecta este calea spre a reusi. A reusit sa slabeasca 39 kg intr-un an de zile, iar in prezent are 65 kg si face in continuare sport.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Cele mai mari provocari sunt atunci cand ai in fata ta „un om care are toate problemele din lume”: retine apa, se ingrasa de la orice, nu mananca nimic si nu slabeste, are probleme emotionale. Atunci cand le faci pe toate, antrenezi, consiliezi si sustii sportivul din toate punctele de vedere iar la final stii sa gestionezi succesul, dar mai ales esecul care trebuie luat in calcul.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Am un mesaj simplu si greu de digerat: „Succesul este o alegere”. Daca vrei sa intri in marea familie Pro Nutrition Fit Challenge atunci asuma-ti toate urcusurile si greutatile acestui concurs , bucura-te de privilegiul de a cunoaste oameni noi si acumuleaza cat mai multa informatie, iar la final zambeste.

Cei care au probleme de greutate recomand sa intre in concurs si sa transforme visul in realitate, iar cei care au vazut in ei un Arnold recomand sa traga tare alaturi de cei mai experimentati antrenori si sa ii vedem intr-o revista de specialitate. Succes!

ELEVI ANTRENATI

Palacean Adrian

Adrian este din Giroc. Obiectivul lui este sa slabeasca, sa ajunga la o forma fizica fit si sa se mentina sanatos.

Bobar Cristina

Cristina este din Sibiu. Ea isi doreste sa-si depaseasca limitele, sa isi formeze un program si un stil de viata sanatos.

POP ALEXANDRU

Alexandru este din Făgăraș. Acesta este dispus să depună toate eforturile necesare și să iasă din zona sa de confort, tratând totul cu seriozitate și determinare.

Emil Muresan

Emil este din Constanța. Acesta s-a înscris în competiție pentru că vrea să arate cum sportul poate să dezvolte atât partea fizică, cât și pe cea psihică.