Campania Pro Nutrition Fit Challenge se desfasoara in doua etape:


1. preselectia pentru alegerea celor 12 participanti care vor intra in concurs
2. concursul propriu-zis, care presupune provocarea Pro Nutrition si selectarea castigatorilor

Concursul propriu-zis invita 12 participanti, 6 barbati si 6 femei sa accepte provocarea de a deveni mai fit!

Participantii vor alege categoria in care vor concura in functie de obiectivul propus: cresterea in greutate, respectiv masa musculara, sau scaderea greutatii, tonifiere – categorii valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Timp de 3 luni, participantii vor fi sponsorizati de Pro Nutrition sa isi atingaobiectivele, iar in final patru echipe (doi barbati si doua femei alaturi de antrenoriilor) vor fi desemnati castigatori!

Vrei sa participi? Inscrie-te acum in preselectie!

Regulament preselectie Pro Nutrition Fit Challenge VI


1. Organizator

Preselectia si concursul Pro Nutrition Fit Challenge sunt organizate de S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., cu sediul in Dej, Aleea Tomis nr. 1, inregistrata in judetul Cluj, sub nr. J35/2284/1991, având codul fiscal: RO 1813923.(denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).
Decizia de derulare a preselectiei conform regulilor din prezentul regulament este finala.

2. Durata preselectiei pentru concurs

Preselectia pentru concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in doua etape. Etapa 1: inscriere 20 ianuarie – 09 februarie ora 23:59. Etapa 2: votare 12 februarie – 20 februarie ora 12:00.

3. Derularea preselectiei

Preselectia pentru alegerea celor 12 participanti, se va desfasura in mediul online, la adresa https://www.pronutrition.ro/inscriere-fit-challenge

4. Mecanismul concursului de preselectie

La aceasta campanie pot participa cetateni romani cu rezidenta in Romania, cetateni romani nerezidenti sau cetateni straini rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 05 martie (data inceperii competitiei) sau minorii care au acordul scris al parintilor pentru participare.

Nu pot participa la aceasta campanie minorii (persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii competitiei) care nu au acordul scris al parintilor pentru participare, angajatii S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., angajatii agentiei organizatoare a campaniei. In cazul in care, in urma verificarilor desfaşurate de catre Organizator, se constata incalcarea conditiilor, Organizatorul işi rezerva dreptul de a elimina din campanie candidaturile acestora.

Preselectia se desfasoara in doua etape


Etapa 1 – inscrierea si pregatirea materialului de votare
In perioada 20 ianuarie – 09 februarie participantii se pot inscrie in preselectie urmand pasii:
– Pasul 1 – completarea formularului din pagina dedicata participantiilor (aplicatia de votare) . Participanții vor alege o categorie din urmatoarele:

Slabire femei
Masa Musculara femei
Slabire barbati
Masa Musculara barbati
– Pasul 2 – pregatirea materialului de votare. Materialul de votare poate fi un video sau o poza, insotite de o scurta descriere.
– Pasul 3 – inscrierea materialului in platforma de votare. Aici vei gasi aplicatia de votare

Reguli privind materialul de votare:

– fiecare participant poate sa se inscrie in campania de preselectie cu un singur material (fie video, fie poza)
– fiecare material inscris va fi verificat manual de catre echipa Pro Nutrition, in cazul in care materialul este respins participantul va fi anuntat prin email si va avea sansa de a inscrie un nou material valid.

in cazul in care materialul este o poza: o poza trebuie sa fie recenta, clara, si sa fie reprezentativa pentru participant o participantul trebuie sa apara in intregime in poza
poza trebuie sa fie insotita de o descriere in care participantul se prezinta si explica de ce vrea sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge”
sunt acceptate doar poze care respecta tema concursului
– in cazul in care materialul este un video:

durata maxima acceptata este 2 minute
participantul trebuie sa se prezinte si sa explice de ce vrea sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge”
video-ul creat trebuie sa ilustreze motivatia concurentului de a participa in competitie, fie prin realizarea unui exercitiu, fie explicand care sunt motivele pentru care doreste sa beneficieze de programul nostru sau ce isi doreste sa schimbe etc.
sunt acceptate doar videoclipurile care respecta tema concursului, din care reiese clar care este motivatia de a participa la “Pro Nutrition Fit Challenge”
dupa crearea videoclipului, acesta trebuie incarcat public pe YouTube sau Vimeo si inscris in platforma de votare

Etapa 2 – votarea

In perioada 12 februarie, ora 11:00 – 20 februarie, ora 12:00, incepe etapa de votare a materialelor inscrise in preselectie.

Materialele vor fi promovate de catre participanti.

O persoana poate acorda maxim un vot per candidatura, dar poate vota mai multe materiale inscrise in concurs.

Desemnarea celor 12 finalisti se va face in functie de popularitatea materialelor incarcate in aplicatia de votare.

Popularitatea unui material va fi desemnata in functie de numarul de voturi obtinute in aplicatiile concursului.

Voturile se vor inregistra pâna in data de 20 februarie, ora 12:00.

Pot vota doar persoanele aflati pe teritoriul Romaniei. Accesul la campanie este restrictionat vizitatorilor din afara tarii.

5. Desemnarea finalistilor

Primele 12 intrari in preselectia pentru participanti, 6 de la concurenti de sex masculin – din care 3 concurenti din categoria “Masa Musculara”, si 3 din categoria “Slabire” – si 6 de la concurenti de sex feminin – din care 3 concurenti din categoria “Masa Musculara”, si 3 din categoria “Slabire” –, cu cele mai multe voturi vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge. Desemnarea celor 12 concurenti care intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va face in 25 februarie 2020.

6. Taxa de participare

Cei 12 concurenti finalisti vor fi contactati pe mail si vor trebui sa achite o taxa de participare de 500 ron pana la data de 27 februarie 2020 ora 10:00. In cazul in care un finalist nu va achita taxa va fi descalificat si contactat urmatorul participant un functie de numarul de voturi obtinut. In taxa de participare intra cazarea si masa la hotel pentru evenimentul de start si pentru evenimentul final de la Dej.

Regulament Campanie Pro Nutrition Fit Challenge VI

Beneficii pe parcursul campaniei:

antrenor personal.
echipament sportiv Pro Nutrition
plan de nutritie si antrenament personalizat
suplimente nutritive Pro Nutrition

Premii:
Castigatorii celor 4 categorii (doua femei si doi barbati) vor beneficia de un an de sponsorizare in produse Pro Nutrition in valoare totala de 3600 ron.

Calendar campanie

Cei 12 participanti care au fost alesi in etapa de preselectie vor participa la concursul Pro Nutrition Fit Challenge VI, care se va desfasura dupa urmatorul calendar:

In data de 25 februarie 2020, sunt anuntati concurentii care vor participa la Pro Nutrition Fit Challenge.
25 februarie – 02 martie 2020 – perioada de validare in care participantii trebuie sa plateasca taxa de participare, sa trimita copie dupa cartea de identitate pentru contractul de sponsorizare, marimea pentru echipamentul sportiv si adeverinta de la medicul de familie care atesta ca participantii sunt apti pentru efort fizic si confirma prezenta la evenimentul de start.
5 martie 2020 – cazare hotel Sun Garden Dej si predare echipament sportiv. Cheltuielile de transport vor fi suportate de participanti.
6-7 martie 2020 – eveniment de start (extragere echipe antrenor-concurent; poze profesionale “Before” si masuratori; seminarii despre antrenament, nutritie si suplimente; vizita fabrica Pro Nutrition; prezentare probe sportive tip circuit.
09 martie – 31 mai – este perioada propriu zisa de concurs (12 saptamani), in care participantii se antreneaza si respecta provocarea. Progresul fiecarei echipe va fi notat intr-un jurnal online. In cazul in care participantii nu respecta regulile concursului, vor fi descalificati.
6 iunie – va fi evenimentul final de inchidere Pro Nutrition Fit Challenge VI organizat la Dej, unde se vor pregati pozele “after” si de asemenea proba fizica. Prezenta la acest eveniment este obligatorie. Cheltuielile transport vor fi suportate de participanti.
15 iunie – 22 iunie 2020, ora 14:00 – este perioda de desfasurare a concursului de votare „Before & After” prin care se desemneaza nota publicului pentru fiecare echipa.
29 iunie 2020 – vor fi anuntati castigatorii.

Desemnarea clasamentului si a echipelor castigatoare


Fiecare echipa va primi o nota dupa formula:
15% din nota finala este reprezentata de nota oferita de public in cadrul concursului de „Before & After”;
15% din nota finala este reprezentata de nota echipei Pro Nutrition pentru jurnal si prezenta online;
20% din nota finala este reprezentata de nota obtinuta la proba sportiva;
50% din nota finala este reprezentata de nota oferita de juriu pentru transformarea fizica.

Jurnalul si activitatea online

Prin participarea la Pro Nutrition Fit Challenge atat participantul, cat si antrenorul, se angajeaza sa realizeze materialele in vederea promovarii concursului, a brandului Pro Nutrition si a unui stil de viata FIT. Ce materiale fac parte din activitatea participantul:

trei postari / saptamana publicate pe profilul de Facebook sau Instagram al participantului
interviu start competitie
un material de tip video cu o reteta de alimentatie care va fi publicat pe site-ul oficial si promovat de catre echipa Pro Nutrition
articol suplimente si rolul lor
interviu final competitie

Ce materiale fac parte din activitatea antrenorului:
trei postari / saptamana publicate pe profilul de Facebook sau Instagram al antrenorului
articol text – plan alimentar participant
articol text – plan antrenament participant
un material de tip video in care se explica un exercitiu fizic
un review video la un produs

Diverse
Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata la adresa www.pronutrition.ro cu cel putin 3 (trei) zile inainte.

Orice tentativa de frauda va duce la descalificare.

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugam sa ne scrii pe adresa de e-mail: fitchallenge@pronutrition.ro.

Promovare abuziva

Competitorii trebuie sa aiba o promovare etica care sa nu incalce termenii si conditiile platformelor folosite. Distribuirea masiva a linkului de participare in cadrul retelelor de socializare poate duce la sanctiuni din partea acestora si la o blocare a linkului de inscriere. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care participantii sunt sanctionati de terti datorita comportamentului acestora.