Despre noi


Puține lucruri îți dau o energie și un sentiment mai pozitiv, decât decizia de a face o schimbare în viața ta – mai multă mișcare, alimentație mai echilibrată, un stil de viață mai sănătos. Va fi minunat! Te cuprinde o voință electrizantă, și ești convins că vei reuși.

Dar realitatea este, că majoritatea dintre noi nu reușesc să-și mențină determinarea pe termen lung. Fie ne propunem scopuri nepotrivite, ori lipsește motivația, organizarea, cunoștințele necesare – cauzele sunt diferite și variate, iar transformarea visată rămâne doar atât: un vis. Concursul Fit Challenge a fost conceput ca soluție pentru toate aceste obstacole mult prea comune.

Fit Challenge înseamnă rezultate.

Despre Fit Challenge

Pro Nutrition Fit Challenge este un concurs dedicat celor care doresc o schimbare pozitivă spre un stil de viață mai activ, mai sănătos, încurajând echilibrul și starea de bine generală.

Pentru a participa la Fit Challenge, concurenții care au acceptat provocarea de a deveni mai fit, au trecut cu succes de o fază de preselecție pentru ca timp de 3 luni să beneficieze de îndrumarea unui antrenor personal Pro Nutrition și de suplimentele esențiale. La finalul celor trei luni Pro Nutrition răsplătește cu un an de sponsorizare cea mai spectaculoasă evoluție.

Transformarea

Participanții sunt ghidați printr-un program personalizat de fitness și nutriție de către antrenorii care oferă o varietate de sfaturi de la planificarea meselor, alegerea suplimentelor potrivite, până la tehnici de antrenament. Primele trei luni sunt cruciale în schimbarea stilului de viață, în adoptarea unui regim de antrenament regulat – Pro Nutrition este alături de participanți pentru a-i motiva și susține.

Fit Challenge înseamnă un proces de transformare atât fizic, cât și mental, iar rezultatele concurenților sunt dovada supremă a eficienței.

Resursele

Alimentația sănătoasă și sportul este esențial pentru o condiție fizică bună, de aceea Fit Challenge oferă acces exclusiv la cunoștințe vaste în domeniul antrenamentului, alimentației și suplimentării, suplimentele alimentare esențiale, și echipament sportiv.