Termeni si conditii


Bine ati venit pe www.fitchallenge.ro! Acest website este administrat de SC Pro Nutrition Impex SRL, in continuare Pro Nutrition, si materialele prezente pe site sunt proprietatea Pro Nutrition. Site-ul poate conține materiale detinute de terti si publicate pe baza unor acorduri dintre Pro Nutrition si terti. Acest site a fost creat cu scop educativ; materialele publicate aici pot fi utilizate exclusiv in conformitate cu regulile din Termeni si conditii. Orice intrebare, ori precizare legata de acest aspect se va adresa printr-un e-mail trimis la fitchallenge@pronutrition.ro. Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu Termenii si conditiile.
Pro Nutrition isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment sectiunea Termeni si conditii fara o notificare prealabila.

ACCES SI UTILIZARE
Toate materialele publicate pe acest site sunt protejate de legile internationale privind drepturile de autor si trebuie utilizate numai in scopuri personaleinformative, non-comerciale.
Reproducerea, duplicarea, distribuirea (inclusiv prin e-mail, sau alte mijloace electronice), publicarea, modificarea, copierea sau transmiterea materialelor de pe acest site este strict interzisa, cu exceptia cazului in care ati obtinut acordul prealabil in scris al Pro Nutrition. Materialele care face obiectul acestei interdictii include, fara limitare, orice text, grafica, logo-uri, fotografii, materiale audio sau video disponibile pe acest site. Este interzisă utilizarea materialelor de pe acest site pe orice alt site web. Cererile de permisiune pentru a reproduce sau distribui materiale publicate pe acest site se vor trimite la adresa fitchallenge@pronutrition.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
In timp ce Pro Nutrition face tot posibilul pentru a asigura performanta optima a site-ului, sunteti de acord sa utilizati acest site si materialele continute de acest site pe propriul dvs. risc. Toate materialele sunt furnizate fara garantii de niciun fel, fie ele exprese, ori implicite. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca Pro Nutrition nu este responsabil pentru intarzieri, inexactitati, erori, omisiuni, sau alte eventuale neconcordante.
De asemenea Pro Nutrition nu este raspunzator pentru daune, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, speciale, consecintiale sau punitive, in legatura cu sau care rezulta din utilizarea acestui site.

FORTA MAJORA SI LITIGII
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Eventualele litigii aparute intre client si Pro Nutrition vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.