Lupsac Laura




Alimentatia cu care Laura a redus talia cu 6,4 cm si s-a tonifiat in 90 de zile.
Plan alimentar

luni
Masa 1 la ora 8:00: fresh de portocale, grapefruit, lamaie, apio
Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere
Masa 3 la ora 14:00: 150 gr piept pui/peste, 40 gr migdale, legume la alegere
Gustare la ora 17:00: fresh de pepene, ananas, mar
Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste, 150 gr legume
marti
Masa 1 la ora 8:00: 250 gr Iaurt cu 30 gr fulgi de ovaz si 40 gr GFX gold
Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere
Masa 3 la ora 14:00: 100 gr piept pui/peste, un cartof dulce
Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX
Masa 5 la ora 20:00: salata asortata cu peste
miercuri
Masa 1 la ora 8:00: fresh de portocale, grapefruit, lamaie, apio
Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere
Masa 3 la ora 14:00: 150 gr piept pui/peste, 40 gr migdale, legume la alegere
Gustare la ora 17:00: fresh de pepene, ananas, mar
Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste, 150 gr legume
joi
Masa 1 la ora 8:00: 250 gr Iaurt cu 30 gr fulgi de ovaz si 40 gr GFX Gold
Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere
Masa 3 la ora 14:00: 100 gr piept pui/peste, un cartof dulce
Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX
Masa 5 la ora 20:00: salata asortata cu peste
vineri
Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie
Masa 2 la ora 11:00: 200 gr piept pui/peste, legume verzi
Masa 3 la ora 14:00: la alegere
Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX
Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste (ton la conserva) + fasole rosie
sambata
Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie
Masa 2 la ora 11:00: salata de salata verde sau spanac
Masa 3 la ora 14:00: la alegere
Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX
Masa 5 la ora 20:00: peste gatit la cuptor, salata verde sau spanac
duminica
Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie
Masa 2 la ora 11:00: 200 gr piept pui/peste, legume verzi
Masa 3 la ora 14:00: la alegere
Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX
Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste (ton la conserva) + fasole rosie
Legume verzi: broccoli, cartofi dulci, cartofi rosii, sparanghel, spanac, fasole verde, fasole rosie, mazare, linte
Condimente: mustar, otet balsamic, ulei de masline, piper, praf de usturoi, ceapa, oregano etc
Gustare optionala terci de ovaz: intr-un bol cu ovaz, se toarna apa fierbinte si se lasa 10-15 minute. Se poate adauga dupa preferinte: bucati de: afine, ananas, banana, zmeura, capsuni, etc sau o lingurita de miere, scortisoara, unt de arahide