Lupsac Laura


Alimentatia cu care Laura a redus talia cu 6,4 cm si s-a tonifiat in 90 de zile.

Plan alimentar

luni

Masa 1 la ora 8:00: fresh de portocale, grapefruit, lamaie, apio

Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere

Masa 3 la ora 14:00: 150 gr piept pui/peste, 40 gr migdale, legume la alegere

Gustare la ora 17:00: fresh de pepene, ananas, mar

Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste, 150 gr legume

marti

Masa 1 la ora 8:00: 250 gr Iaurt cu 30 gr fulgi de ovaz si 40 gr GFX gold

Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere

Masa 3 la ora 14:00: 100 gr piept pui/peste, un cartof dulce

Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX

Masa 5 la ora 20:00: salata asortata cu peste

miercuri

Masa 1 la ora 8:00: fresh de portocale, grapefruit, lamaie, apio

Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere

Masa 3 la ora 14:00: 150 gr piept pui/peste, 40 gr migdale, legume la alegere

Gustare la ora 17:00: fresh de pepene, ananas, mar

Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste, 150 gr legume

joi

Masa 1 la ora 8:00: 250 gr Iaurt cu 30 gr fulgi de ovaz si 40 gr GFX Gold

Masa 2 la ora 11:00: sunca de piept de pui sau curcan cu branza slaba si legume la alegere

Masa 3 la ora 14:00: 100 gr piept pui/peste, un cartof dulce

Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX

Masa 5 la ora 20:00: salata asortata cu peste

vineri

Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie

Masa 2 la ora 11:00: 200 gr piept pui/peste, legume verzi

Masa 3 la ora 14:00: la alegere

Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX

Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste (ton la conserva) + fasole rosie

sambata

Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie

Masa 2 la ora 11:00: salata de salata verde sau spanac

Masa 3 la ora 14:00: la alegere

Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX

Masa 5 la ora 20:00: peste gatit la cuptor, salata verde sau spanac

duminica

Masa 1 la ora 8:00: 3 albusuri + un ou intreg, ardei rosu gras, castravete, rosie

Masa 2 la ora 11:00: 200 gr piept pui/peste, legume verzi

Masa 3 la ora 14:00: la alegere

Gustare la ora 17:00: iaurt 200 gr + 30 gr fulgi de ovaz + 40 gr GFX

Masa 5 la ora 20:00: 150 gr peste (ton la conserva) + fasole rosie

Legume verzi: broccoli, cartofi dulci, cartofi rosii, sparanghel, spanac, fasole verde, fasole rosie, mazare, linte

Condimente: mustar, otet balsamic, ulei de masline, piper, praf de usturoi, ceapa, oregano etc

Gustare optionala terci de ovaz: intr-un bol cu ovaz, se toarna apa fierbinte si se lasa 10-15 minute. Se poate adauga dupa preferinte: bucati de: afine, ananas, banana, zmeura, capsuni, etc sau o lingurita de miere, scortisoara, unt de arahide