Ruxandra Bozesan

Ruxandra a slabit 12,3 kg in 90 de zile.


Interviu

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul acestei competitii iar experienta traita aici a fost una exceptionala. Am invatat o gramada de lucruri noi si folositoare, am cunoscut oameni profesionisti si am avut fericita ocazia sa particip la o competitie unica in Romania, care vine in intampinarea oamenilor simpli care vor o schimbare in bine, in viata lor.
In cele ce urmeaza am sa va spun cum a decurs aceasta competitie inca de la inceput.

Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?
Inca de la inceput, l-am vazut pe Alin, antrenorul meu foarte motivat sa isi ajute viitoarea eleva si seriozitatea lui s-a dovedit pe parcurs, dupa ce am inceput colaborarea prin atentia, perseverenta si rabdarea de care a dat dovada.

Care credeai ca vor fi cele mai mari provocari pentru el?
Cele mai mari provocari pentru el credeam ca vor fi sa fie rabdator cu mine si sa imi poata face un program alimentar dupa “mofturile mele”.

Dar cu toate acestea el s-a dovedit a fi rabdator si mi-a oferit un plan alimentar potrivit pentru mine, astfel nu am fost nevoita sa mananc lucruri pe care nu le puteam manca.

Care au fost cele mai mari provocari de fapt?
Cea mai mare provocare a fost trecerea de la alimentatia mea de zi cu zi, la un nou plan de alimentatie sanatos.
Alin a fost prompt si mi l-a pus la dispozitie foarte repede.
Mai greu a fost pentru mine sa incep sa aplic noul plan alimentar.
A fost mai greu primele saptamani dar apoi am vazut ca imi prieste, ca ma simt bine, ca sunt plina de viata si ca toate aceste alimente imi dau mai multa energie decat orice altceva imi placea mie sa mananc inainte.

Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?
Toate sfaturile pe care mi le-a oferit mi-au fost de mare ajutor. Nu cred ca trecea o zi fara sa imi spuna ceva nou, sa imi explice un exercitiu sau sa imi recomande sa mananc anumite alimente. Zi de zi, a venit cu ceva nou, iar asta m-a ajutat enorm.

Cum a decurs comunicarea cu el?
Comunicarea a decurs foarte bine.
Am stabilit anumite zile sa ii transmit informatii despre mine(kg,masuratori,etc), pentru a putea tine o evidenta cat mai buna a evolutiei mele.
De asemenea orice intrebare am avut sau nelamurire, de fiecare data a foar dispus sa imi raspunda si sa ma ajute.

L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?
Cu siguranta l-as recomanda pe Alin, ca antrenor, altor persoane, pentru ca este un baiat muncitor, care isi doreste ca elevii lui sa aiba rezultate cat mai bune si face tot ce ii sta in putinta pentru a-i ajuta. Tocmai de aceea il recomanda: seriozitatea, rabdarea, motivatia, perseverenta si cunostiinta in domeniu.

Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?
Oricine isi doreste sa slabeasca si in timp sa isi tonifice corpul, le recomand cu drag sa se apuce de treaba, sa respecte planul de alimentatie pentru ca este foarte, foarte important ce mancam, cu ce ne hranim corpul cat si sa incerce sa nu sara peste zilele de antrenament pentru ca doar motivatia si perseverenta continua in ceea ce facem ne v-a ajuta sa ne atingem obiectivele propuse.
De asemenea, recomand cu mare drag, suplimentele Pro Nutrition, care, pentru mine au fost vitale in aceasta competitie si consider ca orice sportiv are nevoie de ele pentru a avea rezultate cat mai bune cat si un corp sanatos si Fit.

Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?
Aceasta editie Fit Challenge a inceput pentru mine ca o mare provocare, dar ajungand aici mi-am dat seama ca orice se poate daca ne dorim cu adevarat sa ne atingem obiectivele propuse.
Nu exista niciodata nu pot, doar persoane care nu isi doresc cu adevarat.
Asadar, daca iti doresti cu adevarat o schimbare, cu siguranta o vei putea face.
Totul depinde de tine!

De ce ar trebui cineva sa se inscrie la Fit Challenge 5?
Recomand tuturor persoanelor care isi doresc o schimbare si o experienta extraordinara intru-un cadru profesionist, sa se inscrie la Fit Challenge 5.
Este ceva unic, care nu se poate descrie pe deplin in cuvinte.
Cu siguranta fiecare persoana inscrisa in concurs are numai de castigat in aceasta competitie!
Nu ezitati sa va inscrieti! Merita!


Masuratori before & after.

Masuratori Brate Talie
Before 28 72
After 23,5 59
Coapse Fesieri Greutate
95 97,5 60,8
82,5 86 48,5