Nicoleta Poteras

Nicoleta a slabit 6,1 kg si s-a definit in 90 de zile.


Interviu

Citeste interviul acordat de Nicoleta Poteras si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?
Inca din momentul inscriei mele in concurs mi-am dorit sa il am pe Claudiu ca si antrenor, mi-am dorit atat de tare incat norocul a fost de partea mea si sunt mandra ca am facut parte din echipa lui in aceasta competitie. Inca de la inceput l-am vazut un tip direct, rece, dur … dar care stie ce face si ce are de facut fara prea multa vorba si povesti.

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?
Faptul ca eu m-am inscris la categoria masa musculara (din necunostinta crezand ca acolo e bine ptr mine), iar locul mai potrivit pentru mine era la categoria slabit.

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?
Singura provocare pentru el cred ca a fost faptul ca a avut parte in ambele categorii de femei, iar cum la femei rezultatele apar mai greu si eforul depus e pe masura, insa nu o pot considera o adevarata provocare pentru el, dat fiind faptul ca experienta in domeniul isi spune cuvantul indiferent de provocarile avute.

4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?
In aceasta competitie am acumulat un bagaj foarte mare de cunostinte noi in acest domeniu, toate sfaturile primite de la Claudiu au fost mai mult decat utile si cu rezultate vizibile, au fost sfaturi personalizate in functie de nevoiel fiecaruia, dar au fost si sfaturi comune in echipa. Toate sfaturile sunt bine notate si vor fi cu siguranta folosite si dupa terminarea competitiei. Nu multi sunt dispusi sa iti ofere atatea informatii utile din propria experienta nu din auzite.

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?
Comunicarea a fost exact ceea ce a trebuit scurta, directa si strict la obiect. Ori de cate ori am avut nevoie de un raspuns, sfat sau orice altceva legat de competitie a raspuns promt, rapid si tot timpul cu un plus de argumente si detalii.

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?
CATEGORIC !!! De ce? E simplu, pentru ca rezultatele vorbesc singure, pentru faptul ca pune cel mai mult accent pe sanatate, apoi pe aspect. Rezolva problema din interior ca apoi exteriorul sa fie ceea ce trebuie. Si mai ales pentru faptul ca te lasa sa mananci cat vrei, cand vrei, ce vrei (din lista permisa).

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?
Sa aibe rabdare, rezultatele nu vin peste noapte, sa fie disciplinat, caserola sa fie un mod de viata nu ceva ocazional, sa nu uite de ce a inceput si sa munceasca din greu pentru asi atinge scopul.

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?
Ca cel mai mare si important sustinator al tau esti chiar TU !!!

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?
Pentru ca fiind sub presiunea competitiei iti depasesti cu mult limitele si zona de comfort fara sa iti dai seama doar din dorinta de a fi cel mai bun, din dorinta de a avea rezultate vizibile.

10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?
Pentru ca am muncit mult mai mult decat as fi crezut ca pot sa o fac, am facut multe sacrificii si cred ca rezultatele mele sunt demne de o finala Fit Challenge !!!


Masuratori before & after

Masuratori Brate Talie
Before 31 cm88 cm
After 30 cm74 cm
Coapse Fesieri Greutate
63 cm101 cm69,3 kg
55 cm96 cm63,2 kg

Pentru a vedea mai multe detalii legate de pregatirea lui Nicoleta, te rugam sa accesezi paginile dedicate fiecarui segment in parte – alimentatie, antrenament, suplimentatie.