Botezatu Ciprian

Suplimentele cu care Ciprian a slabit 15 kg in 90 de zile.

Suplimentele si rolul lor in evolutia lui Ciprian

In perioada de pregatire pentru Fit Challenge am folosit mai multe suplimente printre care Glutamina, Carnimax 2000, AAKG, CLA.

– AAKG Pro Complex il folosesc inainte de antrenament impreuna cu Carnimax 2000 pentru un antrenament intens. Cu ajutorul lor reusesc sa fac un antrenament perfect, o pompare mai buna a muschilor, un plus de energie, chiar daca am fost nevoit sa improvizez exercitii prin casa sau prin parc.

– Glutamina o folosesc in fiecare dimineata la micul dejun, cu un pahar cu apa cu lamaie sau in smoothie. In toata perioada asta de cand folosesc Glutamina am simtit o imbunatatire a digestiei si o refacere mult mai rapida a muschilor.

– VIT X4 il folosesc in fiecare dimineata impreuna cu micul dejun, deoarece este un complex de vitamine si minerale si antioxidanti. Este foarte importanta suplimentarea cu vitamine si minerale in timpul unei diete, mai ales cand faci multe ore de cardio, elimini minerale prin transpiratie.

– Un alt supliment pe care il folosesc este Greens Blend, un amestec de super-alimente perfecte pentru o sanatate de fier. Folosit in smoothie iti da o aroma mai fresh. Il voi folosi in continuare pentru ca este intr-adevar un super-aliment.

Suplimente administrate

AAKG Pro Complex

Supliment alimentar pre-antrenament conceput pentru sportivii care doresc sa-si maximizeze performanta fizica si rezistenta musculara.

Glutamine Kyowa®

Ajuta la refacerea dupa antrenament, sustine performanta fizica si previne catabolismul muscular

Carnimax 2000

Doze de carnitina pentru energie, metabolism intens al grasimilor si sistem cardiovascular sanatos

Greens Blend

Pudra organica din plante verzi, fructe si alge.