Politica de confidentialitate


S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul la Registrul General: 0010130.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L. prin reprezentantul Ghenea Vasile are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: livrarea si facturarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Utilizam datele dumneavoastra personale relevante pentru a pregati si a furniza serviciile legate in mod direct de concursul Pro Nutrition Fit Challenge, si pentru indeplinirea obligatiilor, respectiv in scopul efectuarii verificarilor si formalitatilor aferente concursului menționat. De asemenea utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu aspecte relevante legate de concursul Pro Nutrition Fit Challenge, respectiv de serviciile oferite de catre S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., Aleea Tomis nr.1, 405200 Dej, Cluj. Refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.